(De laatste) Snapshots #10

home-details
Je leest het goed, dit is het laatste Snapshots artikel waarin ik mijn weekoverzicht in foto’s aan jullie laat zien. In deze laatste Snapshots zal ik jullie even een update geven over hoe mijn blog nu verder gaat, maar nu eerst, mijn afgelopen week in foto’s. Het zal kort en krachtig zijn, want het was weer een weekje van klussen en verhuizen, maar ik had ook mijn eerste schooldag!

Aan het begin van de week ben ik lekker gaan opruimen in mijn huisje. Tot en met woensdag had ik namelijk nog vrij van school en daardoor alle tijd om te klussen, verhuizen en opruimen. Zoals jullie inmiddels misschien wel weten heb ik hiervoor ook al vier jaar in Leeuwarden gewoond, in een studio, en dus heb ik vrijwel alles al wat je in een huis nodig hebt, alleen stond dat nog opgeslagen in een opslag box.  Samen met mijn moeder heb ik bijna de hele box al leeggehaald, wat betekende dat ik alles al een beetje kon indelen. Inmiddels is de keuken weer volledig ingericht en ook mijn slaapkamer begint al aardig vorm te krijgen.
verhuizen
Tussen het verhuizen door was het ook tijd voor mijn eerste schooldag! Na een halfjaar een minor in het buitenland te hebben gevolgd, liep ik afgelopen donderdag 4 februari eindelijk mijn eigen vertrouwde hogeschool weer binnen. Meteen viel het mij op dat het enorm veranderd is, maar wel in positieve zin.

De eerste dag was vooral een introductie en we speelden het spel ‘Wie is de Mol?’. Van mijn team was ik de mol en uiteindelijk heeft maar één iemand dit geraden, dus ik heb het best goed gedaan! Na dit spel was het tijd voor een pubquiz en werden er veel te veel pizza’s besteld, haha! Na de pubquiz werden de pizza’s bezorgd en dat was echt een perfecte timing. Tijdens het eten speelden we Openhartig om elkaar beter te leren kennen. De eerste dag was ontzettend leuk en we sloten af met een feestje in lokaal waar meer dan voldoende drank bij aanwezig was en we speelden uiteraard beerpong! Het was een super gezellige introductie en ik denk dat dit semester heel erg leuk gaat worden.
beerpong
Op vrijdag kon je er voor kiezen om naar school te komen om met z’n allen te ontbijten, maar omdat ik aan het verhuizen ben besloot ik niet heen te gaan en lekker aan de slag te gaan. Een vriend van mijn vader en mij heeft de woonkamer behangen voor mij en ik ben hier echt super blij mee! Nu kan ik namelijk eindelijk echt beginnen met inrichten en ik heb zoveel toffe spulletjes, dus ik kan niet wachten tot ik alles echt een eigen plekje heb gegeven.
muur
Het afgelopen weekend ben ik helemaal niet in mijn huisje geweest, omdat mijn ouders het te druk hadden in hun eigen huis en ik zelf niet zo veel kan doen in mijn eentje. Er moeten nog veel planken en dergelijke opgehangen worden, maar omdat alle muren van beton zijn heb ik hier een boorhamer voor nodig en die had mijn vader net thuis nodig. Toch vond ik het ook wel even fijn om even een weekendje afstand te nemen van mijn nieuwe huis en even lekker bij mij ouders thuis lui te zijn.

Ik heb nog wel samen met mijn moeder gordijnen gehaald voor in mijn nieuwe huis, maar verder ben ik er niet echt meer mee bezig geweest. Ik heb vooral lekker geschreven voor mijn blog en ik heb ook nog een huiswerk opdracht gemaakt. Het is wel een goede opdracht, een waar je echt over na moet denken, dus ik ga hier waarschijnlijk later nog over schrijven.

Zoals je kunt zien heb ik dus bizar weinig foto’s gemaakt en dit is ook de reden waarom ik besloten heb om te stoppen met Snapshots. Mijn leven hier in Nederland is namelijk niet zo ‘druk’ als in Lissabon. Daarmee wil ik zeggen dat ik weer meer ritme krijg en mijn dagen vooral bestaan uit lange dagen naar school gaan, dit leek mij niet echt interessant om te delen met jullie. Dit sluit niet uit dat er helemaal nooit meer een foto overzicht komt, want er zullen ook genoeg toffe dingen in Nederland gaan gebeuren, maar het leek mij leuker om dan een complete dag in foto’s te laten zien en hier wat uitgebreider over te gaan schrijven.

Tot slot! Voor de oplettende kijker: ik heb een nieuwe header! Lissabon is officieel afgesloten en ik vond het daarom tijd voor een frisse, nieuwe header voor het nieuwe hoofdstuk van mijn blog. Ik ben enorm enthousiast om te blijven schrijven over van alles en nog wat en ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe nog eens een kijkje te nemen op mijn blog 🙂

Wat vind jij van mijn nieuwe header? En zijn er onderwerpen waar ik over zou kunnen schrijven die jij interessant vindt? Laat het me weten in de comments!

♥ – Tini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *