6 gedachten over “Ik speel in een Disney film!

 • 25 april 2016 om 19:59
  Permalink

  Ik had het met de film Joy. Sprong daarna ook nog een gat in de lucht toen mijn favo actrice ( jennifer lawrence) de rol van Joy ging spelen!

  Wij mensen met speciale namen zijn dan eenmaal dol op dingen die dan wel met onze naam zijn!

  Beantwoorden
 • 24 april 2016 om 17:05
  Permalink

  Haha, dat is wel grappig ja, wanneer je eindelijk je naam ergens gedrukt ziet staan dat het direct een Disneyfilm is. Ik heb mijn naam in overvloed als ik het ergens op gedrukt wil zien staan (Anne) ;-). Ik denk dat de film echt voor tieners is, tenminste dat is mijn eerste indruk. Ik ben wel fan van Disneyfilms, maar niet echt van dit genre. Al kon je mij vroeger niet wegslaan bij Lizzie McGuire!

  Beantwoorden
  • 24 april 2016 om 17:48
   Permalink

   Dat denk ik ook inderdaad, ik ben ook niet fan van dit genre, dat is ook waarom ik twijfel of ik deze film wel wil zien. Lizzie McGuire vond ik ook super leuk!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *