The Second Life is verhuist!

one in a melon, blog, nieuwLieve lezers!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, is mijn blog een beetje leeg. En zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, twijfelde ik enorm over mijn blognaam. De afgelopen tijd ben ik enorm druk bezig geweest met het bedenken van een nieuwe naam en deze heb ik gevonden! Dit is ook meteen de reden waarom The Second Life er zo leeg uit ziet.

Vanaf vandaag kun je namelijk al mijn nieuwe artikelen lezen op oneinamelon.nl! Op mijn nieuwe blog kun je lezen wat ik allemaal van plan ben en hoe ik aan deze nieuwe naam ben gekomen. Ook mijn ‘Answer a day’ is mee verhuist naar mijn nieuwe blog en kun je dus vanaf vandaag daar lezen 🙂 En je hebt een aantal dagen in te halen, want stiekem plaats ik al sinds 25 april alle antwoorden op de vraag van de dag op mijn nieuwe blog!

Wat betekend dit voor The Second Life?
Niet zo heel veel eigenlijk, behalve dat ik hier geen nieuwe artikelen meer zal gaan plaatsen. Wel blijven mijn oude artikelen die ik heb geschreven over Lissabon gewoon online op deze website. Ik heb The Second Life opgericht met de gedachte dat ik na mijn studie in Lissabon, zou stoppen met bloggen. Dat ik het bloggen echter zo tof zou vinden, had ik nooit verwacht!  Omdat The Second Life niet goed voelt als definitieve blognaam, ben ik dus een nieuw blog gestart die qua naam beter bij mij past.

Wil je af en toe nog eens mijn Lissabon avonturen terug lezen, kom dan zeker af en toe hier eens terug, want deze website blijft gewoon online! 🙂 Maar voor mij persoonlijk is dit hoofdstuk nu echt afgesloten en ga ik definitief verder met One in a Melon!

Hopelijk zie ik jullie daar! 

Liefs, Tini

P.S. Wil je absoluut niets missen op mijn nieuwe blog? Like dan mijn nieuwe facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *