The Second Life is verhuist!

Lieve lezers!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, is mijn blog een beetje leeg. De afgelopen tijd ben ik enorm druk bezig geweest met het bedenken van een nieuwe naam en dat is niet echt gelukt, maar ik besloten om gewoon lekker onder mijn eigen naam te gaan bloggen. Vanaf vandaag kun je al mijn nieuwe artikelen lezen op blog.tinigroen.nl!

Wat betekend dit voor The Second Life?
Niet zo heel veel eigenlijk, behalve dat ik hier geen nieuwe artikelen meer zal gaan plaatsen. Wel blijven mijn oude artikelen die ik heb geschreven over Lissabon gewoon online op deze website. Ik heb The Second Life opgericht met de gedachte dat ik na mijn studie in Lissabon, zou stoppen met bloggen. Dat ik het bloggen echter zo tof zou vinden, had ik nooit verwacht!  Omdat The Second Life niet goed voelt als definitieve blognaam, ben ik dus een nieuw blog gestart onder mijn eigen naam, omdat dit simpelweg beter past :).

Wil je af en toe nog eens mijn Lissabon avonturen terug lezen, kom dan zeker af en toe hier eens terug, want deze website blijft gewoon online! 🙂 Maar voor mij persoonlijk is dit hoofdstuk nu echt afgesloten en ga ik mij verder richting op mijn toekomst terug in Nederland!

Hopelijk zie ik jullie op mijn nieuwe blog! 

Liefs, Tini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *